KoopZondag 09 februari 2020

De eerste koopzondag van het jaar is op 09 februari. U bent van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur in de winkel in Kerk-Avezaath. Zie alle kralen in het echt, combineer naar hartenlust, en stel uw vragen aan Geralda. Heeft u een probleem met een patroontje waar u niet uitkomt? Neem dit mee met al het materiaal erbij, dan gaan we er samen mee aan de slag.

Tijdens deze eerste koopzondag ontvangt u 15% korting op uw aankopen, met uitzondering van reeds afgeprijsde artikelen.
Zet deze datum in uw agenda en kom naar De Daver in Kerk-Avezaath!


Hobby Creatief Salon Antwerpen 2020

Van 27 februari t/m 01 maart komen wij u weer verblijden met ons prachtige assortiment aan rocailles, en patronen en pakketjes voor het maken van mooie sieraden, op het Hobby Creatief Salon in Antwerpen. Ook deze editie zijn wij weer van de partij in samenwerking met ’t Creatiefje uit Wilrijk. Wegens onze deelname verzenden wij van 24 februari t/m 03 maart geen bestellingen en is de winkel in Kerk-Avezaath gesloten.

Flyer Hobby Creatief Salon Antwerpen 27 februari t/m 01 maart in het Antwerp Expo

Wij drukken op pauze…

Van 22 maart t/m 02 april zijn wij er even tussenuit.
De stenen winkel in Kerk-Avezaath is in deze periode gesloten. Mail en bestellingen via dedaver.nl zullen vanaf 03 april weer beantwoord en verzendklaar gemaakt worden.


28 maart – De Daver 29 jaar!

De Daver blaast op 28 maart 29 kaarsjes uit!
Opgericht op 28 maart 1991 door mijn moeder die helaas veel te vroeg gestorven is en maar 5 jaar van haar kralenwinkeltje heeft mogen genieten. Vele workshops, markten, beurzen, en mooie opdrachten verder blazen wij nu 29 kaarsje op de verjaardagstaart uit.
Wij zijn er Trots op!
In liefdevolle herinnering aan de oprichtster, vrouw, en moeder; Marjo den Hollander † overleden in 1996

Winkel De Daver Hobby & Creative in Kerk-Avezaath

KoopZondag 12 april 2020

De tweede koopzondag van het jaar is op 12 april. U bent van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur in de winkel in Kerk-Avezaath. Zie alle kralen in het echt, combineer naar hartenlust, en stel uw vragen aan Geralda. Heeft u een probleem met een patroontje waar u niet uitkomt? Neem dit mee met al het materiaal erbij, dan gaan we er samen mee aan de slag.


KoopZondag 14 juni 2020

De derde koopzondag van het jaar is op 14 juni. U bent van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur in de winkel in Kerk-Avezaath. Zie alle kralen in het echt, combineer naar hartenlust, en stel uw vragen aan Geralda. Heeft u een probleem met een patroontje waar u niet uitkomt? Neem dit mee met al het materiaal erbij, dan gaan we er samen mee aan de slag.


Zomer Stop

Om de voorraad vitamientjes D aan te vullen heeft De Daver haar Zomer Stop van 21 juni t/m 06 juli in de agenda staan.
De stenen winkel in Kerk-Avezaath is in deze periode gesloten. Mail en bestellingen via dedaver.nl zullen vanaf 07 juli weer beantwoord en verzendklaar gemaakt worden.


KoopZondag 09 augustus 2020

De vierde koopzondag van het jaar is op 09 augustus. U bent van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur in de winkel in Kerk-Avezaath. Zie alle kralen in het echt, combineer naar hartenlust, en stel uw vragen aan Geralda. Heeft u een probleem met een patroontje waar u niet uitkomt? Neem dit mee met al het materiaal erbij, dan gaan we er samen mee aan de slag.


Hobby Creatief Salon Mechelen 2020

Van 17 t/m 20 september staan de deuren van het Hobby Creatief Salon Mechelen weer wagenwijd voor u open. De Daver is hierbij van de partij met al haar kralen, rocailles, patronen, en complete pakketjes voor het maken van sieraden. Ook deze editie zijn wij weer van de partij in samenwerking met ’t Creatiefje uit Wilrijk. Wegens onze deelname verzenden wij van 14 t/m 22 september geen bestellingen en is de winkel in Kerk-Avezaath gesloten.


KoopZondag 11 oktober 2020

De laatste koopzondag van het jaar is op 11 oktober. U bent van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur in de winkel in Kerk-Avezaath. Zie alle kralen in het echt, combineer naar hartenlust, en stel uw vragen aan Geralda. Heeft u een probleem met een patroontje waar u niet uitkomt? Neem dit mee met al het materiaal erbij, dan gaan we er samen mee aan de slag.

Zet deze datum alvast in uw agenda, want wij gaan een spetterende actie voor u bedenken!


Herfst break

Ontladen en opladen doen we met deze herfst break welke we houden van 01 t/m 09 november.
De stenen winkel in Kerk-Avezaath is in deze periode gesloten. Mail en bestellingen via dedaver.nl zullen vanaf 10 november weer beantwoord en verzendklaar gemaakt worden.

Sluit Menu