Ladies Night Karwei Tiel Zaterdag 16 november 2019

Ontdek De Daver tijdens de Ladies Night bij de Karwei in Tiel op zaterdag 16 november 2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur. Wij gaan hier aanwezig zijn met het assortiment aan complete pakketjes voor het maken van sieraden. Maak kennis met deze pakketjes, de technieken, bewonder de voorbeeld sieraden, en ontdek de leukste kralenwinkel van de Betuwe.


Workshop Armband Stardust zaterdag 23 november 2019

Armband Stardust bordeaux

We maken armband Stardust in de kleur welke uzelf uitkiest. Deze armband heeft een makkelijke tot gemiddelde moeilijkheidsgraad, en zal waarschijnlijk niet geheel gereed zijn in de duur van de workshop. Wel heeft u de basis armband met aanhechting van de sluiting sluiting + een deel van de opgewerkte bovenzijde klaar voordat u huiswaarts keert.
Workshop tijden: 13.30 uur tot 17.00 uur
Kosten inclusief materiaal: €. 19,00 per persoon
Locatie: Winkel in Kerk-Avezaath
Inschrijven via mail: info@dedaver.nl


Koop Zondag 08 december 2019

Kom gezellig shoppen tijdens de extra openingsdag op zondag 08 december in Kerk-Avezaath. De winkeldeuren zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur voor u geopend, de koffie staat klaar, en u ontvangt 20% korting op al uw aankopen.

Maak er een gezellig dagje uit van en bezoek 1 van de leuke dorpjes en stadjes in de Betuwe. Of bezoek bijvoorbeeld het Flipje en streekmuseum in Tiel, het Marechaussee Museum in Buren, of Ouwehands Dierenpark in Rhenen.


Winkelsluiting wegens de Feestdagen

Wegens de drukke decemberperiode en de Feestdagen welke hierin vallen zal de winkel in Kerk-Avezaath enkele dagen gesloten zijn.
De deur blijft dicht op:
zaterdag 21 december – zaterdag 28 december – zaterdag 04 januari.


Workshop Tag met honden-/poezenpootjes zaterdag 18 januari 2020

tag hondenpootjes white

Een leuke tas- of sleutelhanger met de pootjes van uw viervoeter; dat is deze Tag met honden-/poezenpootjes. De tag bestaat geheel uit delica’s, of treasure beads zoals Toho deze soort noemt. De techniek is de populaite peyote techniek waarbij de kralen mooi in elkaar ritsen. Deze tag heeft een makkelijke moeilijkheidsgraad, alleen zitten er enkele details in welke net wat lastiger kunnen zijn. De tag zal niet helemaal af zijn bij het naar huis gaan, maar de techniek en de details zullen zeker duidelijk zijn.
Workshop tijden: 13.30 uur tot 17.00 uur
Kosten inclusief materiaal: €. 16,50 per persoon
Locatie: Winkel in Kerk-Avezaath
Inschrijven via mail: info@dedaver.nl


Hobby Creatief Salon Antwerpen 2020

Van 27 februari t/m 01 maart komen wij u weer verblijden met ons prachtige assortiment aan rocailles, en patronen en pakketjes voor het maken van mooie sieraden, op het Hobby Creatief Salon in Antwerpen. Ook deze editie zijn wij weer van de partij in samenwerking met ’t Creatiefje uit Wilrijk. Wegens onze deelname verzenden wij van 24 februari t/m 03 maart geen bestellingen en is de winkel in Kerk-Avezaath gesloten.


Hobby Creatief Salon Mechelen 2020

Van 17 t/m 20 september staan de deuren van het Hobby Creatief Salon Mechelen weer wagenwijd voor u open. De Daver is hierbij van de partij met al haar kralen, rocailles, patronen, en complete pakketjes voor het maken van sieraden. Ook deze editie zijn wij weer van de partij in samenwerking met ’t Creatiefje uit Wilrijk. Wegens onze deelname verzenden wij van 14 t/m 22 september geen bestellingen en is de winkel in Kerk-Avezaath gesloten.

Sluit Menu