Winkelsluiting wegens de Feestdagen

Wegens de drukke decemberperiode en de Feestdagen welke hierin vallen zal de winkel in Kerk-Avezaath enkele dagen gesloten zijn.
De deur blijft dicht op:
zaterdag 21 december – zaterdag 28 december – zaterdag 04 januari.


Hobby Creatief Salon Antwerpen 2020

Van 27 februari t/m 01 maart komen wij u weer verblijden met ons prachtige assortiment aan rocailles, en patronen en pakketjes voor het maken van mooie sieraden, op het Hobby Creatief Salon in Antwerpen. Ook deze editie zijn wij weer van de partij in samenwerking met ’t Creatiefje uit Wilrijk. Wegens onze deelname verzenden wij van 24 februari t/m 03 maart geen bestellingen en is de winkel in Kerk-Avezaath gesloten.


Wij drukken op pauze…

Van 22 maart t/m 02 april zijn wij er even tussenuit.
De stenen winkel in Kerk-Avezaath is in deze periode gesloten. Mail en bestellingen via dedaver.nl zullen vanaf 03 april weer beantwoord en verzendklaar gemaakt worden.


Zomer Stop

Om de voorraad vitamientjes D aan te vullen heeft De Daver haar Zomer Stop van 21 juni t/m 06 juli.
De stenen winkel in Kerk-Avezaath is in deze periode gesloten. Mail en bestellingen via dedaver.nl zullen vanaf 07 juli weer beantwoord en verzendklaar gemaakt worden.


Hobby Creatief Salon Mechelen 2020

Van 17 t/m 20 september staan de deuren van het Hobby Creatief Salon Mechelen weer wagenwijd voor u open. De Daver is hierbij van de partij met al haar kralen, rocailles, patronen, en complete pakketjes voor het maken van sieraden. Ook deze editie zijn wij weer van de partij in samenwerking met ’t Creatiefje uit Wilrijk. Wegens onze deelname verzenden wij van 14 t/m 22 september geen bestellingen en is de winkel in Kerk-Avezaath gesloten.


Herfst break

Ontladen en opladen doen we met deze herfst break welke we houden van 01 t/m 09 november.
De stenen winkel in Kerk-Avezaath is in deze periode gesloten. Mail en bestellingen via dedaver.nl zullen vanaf 10 november weer beantwoord en verzendklaar gemaakt worden.

Sluit Menu