Mondkapjes

Mondkapjes van katoen met en zonder pocket om een filter in te kunnen steken. Deze mondkapjes zijn wasbaar en duurzaam. Door de verschillende prints of effen stofjes zijn ze modieus en kleurrijk, en dat maakt ze toch net wat vrolijker en leuker om te zien en te dragen.  Deze niet medische mondkapjes zijn handgemaakt bij De Daver Hobby & Creative en voorzien van elastiek of strikbandjes. De pocket is van een dunnere katoenen stof, en deze maakt dat het mondkapje op zichzelf al uit 3 lagen bestaat.
NOTE: was het mondkapje zelf nog eens voor gebruik.

Per 01 juni is een mondkapje bij reizen met het openbaar vervoer verplicht.

  • Bij elke reis in het ov heb je een nieuw of gewassen mondkapje nodig. Dus als je in de ochtend én in de middag of avond reist, heb je twee mondkapjes nodig, of moet je het tussendoor goed wassen.
  • Zonder mondkapje kom je de trein, bus, tram of metro niet in.
  • Het advies is om het mondkapje in het ov zo min mogelijk af te zetten.

Het opzetten moet zo:

Was je handen met water en zeep voordat je het niet-medisch mondkapje opzet. Gebruik de touwtjes of elastieken om je mondkapje op te zetten. Raak de binnenkant niet aan. Zorg dat het goed aansluit op het gezicht en de neus en mond bedekt.

Het afdoen moet zo:

Was je handen met water en zeep voordat je het niet-medisch mondkapje afzet. Gebruik de touwtjes of elastieken om het mondkapje af te zetten. Raak de binnenkant van het niet-medisch mondkapje en je gezicht (ogen, neus en mond) niet aan.

Toont alle 19 resultaten