Cadeautjes van De Daver Hobby & Creative speciaal voor u

De Daver Hobby & Creative is gegroeid door én met de creativiteit van Geralda. Die creativiteit is jarenlang omgezet naar patronen die ook weer met de jaren steeds uitgebreider werden. Naast patronen voor het maken van de mooiste sieraden met kralen, zijn er ook vele patronen voor het maken van kaarten en andere items gemaakt. Creativiteit zit in onze genen, en is het mooist wanneer we dit samen kunnen delen.
Nu het maken van patronen wegens omstandigheden lastiger is geworden, we het werk niet verloren willen laten gaan, en we kennis willen blijven delen, gaan we een selectie hier met u delen. Geralda maakt nog wel nieuwe patronen, en herschrijft wat oudere patronen; u gaat hier dan ook een mix van bestaande en nieuwe patronen vinden. 
We plaatsen 3 patronen welke u vrij kunt downloaden, en gaan er elke maand telkens 1 vervangen. Gaat u ze allemaal sparen?

Wij wensen u veel creatief plezier toe!

Vlinder met Preciosa crystal

Een schitterend klein vlindertje geregen met rocailles en bicones/toupies; je ziet het zo weg fladderen! Dit vlindertje is ontworpen als los item, en kan op een speldje als broche dienen maar ook op een cadeautje gezet worden aan iemand die dat verdiend.
Het is een bestaand en al wat ouder patroon van De Daver Creations waarbij de tekeningen apart van de tekst staan.

Collier Graziella

Een gracieus, fijn, en goed te dragen licht in gewicht collier; dat is collier Graziella. Een nieuw ontwerp van Geralda welke speciaal voor De Daver maakte en beschreef. Het collier is geregen met Toho 11/0 rocailles in combinatie met Miyuki staafjes 6mm.
Het resultaat is een prachtig collier in de netting techniek welke voor een ieder te maken is. 
Het patroon is een stap voor stap beschrijving met daarbij tekeningen. 

Veel plezier met het rijgen van dit prachtige Collier!!

KR-183 Collier Graziella De Daver Creations / De Daver Hobby & Creative
Pakket 3-D sterren De Daver Creations crystal (inhoud voor 3 sterren)

Ster 3-dimensionaal

Er blinkt een Ster; dat is nu precies wat dit sterretje doet! Miyuki staafjes, in combinatie met swarovski/preciosa toupies 4mm, en toho rocailles 11/0 maken samen dit mooie sterretje. Het is origineel geregen op nylondraad omdat dit stevigheid geeft, maar het kan ook op toho One-G garen geregen worden. Maak deze sterretjes als kleine cadeautjes en laat ze schitteren!

Alle patronen, teksten, en tekeningen zijn geschreven en vervaardigd door Geralda den Hollander voor De Daver Hobby & Creative. Meer patronen van De Daver Creations zijn te verkrijgen via deze site; u krijgt ze dan na betaling in .pdf formaat in uw mailbox.