Cadeautjes van De Daver Hobby & Creative speciaal voor u

De Daver Hobby & Creative is gegroeid door én met de creativiteit van Geralda. Die creativiteit is jarenlang omgezet naar patronen die ook weer met de jaren steeds uitgebreider werden. Naast patronen voor het maken van de mooiste sieraden met kralen, zijn er ook vele patronen voor het maken van kaarten en andere items gemaakt. Creativiteit zit in onze genen, en is het mooist wanneer we dit samen kunnen delen.
Nu het maken van patronen wegens omstandigheden lastiger is geworden, we het werk niet verloren willen laten gaan, en we kennis willen blijven delen, gaan we een selectie hier met u delen. Geralda maakt nog wel nieuwe patronen, en herschrijft wat oudere patronen; u gaat hier dan ook een mix van bestaande en nieuwe patronen vinden. 
We plaatsen 3 patronen welke u vrij kunt downloaden, en gaan er elke maand telkens 1 vervangen. Gaat u ze allemaal sparen?

Wij wensen u veel creatief plezier toe!

Beaded Bangle Strap De Daver Creations - De Daver Hobby & Creative

Bangle Bead Strap

De bangle bead strap is ontworpen als sleutelhanger of hanger aan bijvoorbeeld een rits of tas. Deze techniek is de circulair netting techniek, een erg leuke techniek omdat er door te variëren met de kralen steeds een ander resultaat ontstaat. 

Voor deze bead strap zijn 2 gram rocailles 11/0 gebruikt en 24 facetkralen 3mm. Het patroon geeft aan te rijgen met Barbobs rijggaren, maar dit mag ook One-G garen van Toho of het Miyuki rijggaren zijn.

Bloemdecoratie op organza zakje

Lieflijke lelietjes der dalen, of een sneeuwklokje; deze kleine bloemetjes zijn prachtig verfijnd. Voor een bruiloft maakte ik ze als decoratie op organza zakjes, maar ze zijn ook op andere items te gebruiken. Tover ze om in een broche, zet ze op een haarspeldje, of maak ze als oorbellen….mogelijkheden zijn er te over te verzinnen! 
Ze zijn gemaakt met rocailles in de maat 11/0, en kunnen geregen worden op Barbobs rijggaren, Toho One-G rijggaren, of Miyuki rijggaren. Het is een al wat ouder patroon, en hierbij zijn de tekeningen onder het patroon te vinden.

Bloemdecoratie De Daver Creations - De Daver Hobby & Creative

Cadeaukaart Huis

Naast het rijgen van kralen mag ik ook graag spelen met papier en karton. Deze leuke cadeaukaart is ontstaan met een vraag naar een ludieke traktatie, en is gemaakt met een mix van karton en scrappapier. In het huisje is een uitdeel zakje snoepjes, theezakjes, een envelopje, of wat u wenst te bevestigen.

Alle patronen, teksten, en tekeningen zijn geschreven en vervaardigd door Geralda den Hollander voor De Daver Hobby & Creative. Meer patronen van De Daver Creations zijn te verkrijgen via deze site; u krijgt ze dan na betaling in .pdf formaat in uw mailbox.