Cadeautjes van De Daver Hobby & Creative speciaal voor u

De Daver Hobby & Creative is gegroeid door én met de creativiteit van Geralda. Die creativiteit is jarenlang omgezet naar patronen die ook weer met de jaren steeds uitgebreider werden. Naast patronen voor het maken van de mooiste sieraden met kralen, zijn er ook vele patronen voor het maken van kaarten en andere items gemaakt. Creativiteit zit in onze genen, en is het mooist wanneer we dit samen kunnen delen.
Nu het maken van patronen wegens omstandigheden lastiger is geworden, we het werk niet verloren willen laten gaan, en we kennis willen blijven delen, gaan we een selectie hier met u delen. Geralda maakt nog wel nieuwe patronen, en herschrijft wat oudere patronen; u gaat hier dan ook een mix van bestaande en nieuwe patronen vinden. 
We plaatsen 3 patronen welke u vrij kunt downloaden, en gaan er elke maand telkens 1 vervangen. Gaat u ze allemaal sparen?

Wij wensen u veel creatief plezier toe!

Armband Cantate Kr-182 De Daver Creations / De Daver Hobby & Creative

NIEUW! Armband Cantate

Armband Cantate is een mooi smal en fijn armbandje met een vrolijk zig-zag patroon. Deze armband is geregen in een odd-count peyote techniek, en heeft daarmee een extra uitdaging welke Geralda op haar geheel eigen wijze verwerkt.

Dit is een nieuw patroon van de hand van Geralda, en is voorzien van stap voor stap aanwijzingen, stap voor stap tekeningen, en extra informatie. 

NIEUW: omdat dit een heel nieuw patroon is zijn er ook 2 soorten pakketjes gemaakt welke op ludieke wijze verpakt zijn. Ontdek deze pakketjes snel door te klikken op de knop hieronder!

Piramide hanger

Een piramide hanger voor aan de telefoon, tas, of rits van de jas. Deze piramide is geregen in een peyote techniek met delica’s 11/0 en toupies 4mm. Het is een wat ouder patroon van De Daver Creations waarbij de tekeningetjes nog los van de tekst staan, en waar we nog gebruik konden maken van de Swarovski kralen. Wanneer u hiervan nog restjes heeft is dit een ideaal patroon om deze nog te gebruiken, anders kunnen ze vervangen worden door de Preciosa toupies. Dit is zeker een leuk patroon om te rijgen terwijl u buiten op het terras geniet van zomers weer.

Oorbellen Mylana De Daver Creations / De Daver Hobby & Creative

Oorbellen Mylana

Deze schattige oorbellen zijn fijntjes en licht om te dragen. Het bloemvormige motief laat je meteen aan de Lente denken, en ze zijn in vele kleurcombinaties te maken. Mini duo’s vormen de basis, een pareltje van 4mm in het hart, en de rand bestaat uit Toho rocailles 11/0 en 15/0. Ze zijn dubbelzijdig, dus aan beide zijden mooi om te zien, en niet moeilijk om te maken.

Alle patronen, teksten, en tekeningen zijn geschreven en vervaardigd door Geralda den Hollander voor De Daver Hobby & Creative. Meer patronen van De Daver Creations zijn te verkrijgen via deze site; u krijgt ze dan na betaling in .pdf formaat in uw mailbox.