Vakantie kriebels

Het kriebelt, en kriebelt…..nog maar een paar dagen en dan vlieg ik er voor een weekje tussenuit. Even een weekje zonder wekker, zonder laptop, zonder email, zonder werk, maar hopelijk met zon & plezier; ik verheug me er op!

18 t/m 27 mei worden er geen bestellingen verwerkt en verzonden, en ook de mail blijft onbeantwoord.

We hebben onlangs de nieuwe website gelanceerd, en wat een leuke en fijne reacties hebben we daarop mogen ontvangen! Veilig, makkelijke navigatie, overzichtelijk, en de nieuwe stijl blijkt gelukkig nog steeds heel herkenbaar “De Daver” te zijn. Wat kunnen we ons nog meer wensen? Ik ben nog dagelijks bezig met de website, want er zijn nog zoveel dingen toe te voegen en aan te passen. En ja ik moet leren navigeren en werken met het nieuwe systeem, maar dat gaat al een stuk vlotter.

Soms is het lastig om de keuzes te maken van wat te doen, want er is zoveel te doen. Filmpjes maken, ontwerpen, patronen schrijven, artikelen verpakken, fotograferen, website….vervelen zal ik me nooit, ik heb eerder een chronisch tijd tekort. Dat laatste is mede ook omdat ik in de vroeg morgen een andere baan heb en mijn wekker graag om 4 uur in de morgen herrie begint te maken. Als ik dan thuiskom is het even een uurtje slapen, en dan werk ik in de middag en de vroege avond voor De Daver. Het is een goede combinatie zo, en ik ben rijk te weten dat ik zowel in het creatieve als in mijn werk bij PostNL fantastische collega’s om me heen heb staan. Tot zover een kort kijkje in mijn agenda 😉

Komende week is het dus tijd om even alles van me af te gooien en te gaan Genieten.

Dit bericht heeft 1 commentaar

  1. Jacqueline Veltkamp

    Heel veel plezier!

Geef een reactie