Nieuwsbrief Augustus

Augustus alweer? De tijd vliegt! Omdat het zomervakantie is, en ook onze leveranciers vakantie aan het vieren zijn, is er niet zo heel veel nieuws te melden dit keer. Dat geeft mij de ruimte om wat veranderingen in de winkel te doen, te spelen met de kraaltjes, en te spelen met de camera om weer eens wat filmpjes te gaan maken voor ons YouTube kanaal.

NIEUW filmpje

Er was een artikel welke echt nog wat extra aandacht nodig had, en dit was bij uitstek een item om opnieuw te starten met de filmpjes. Het vergt nog wat aandacht, camera positie en licht kunnen nog beter, maar daar wordt aan gewerkt. In elk geval is het filmpje waarin ik de naald voor elastisch draad demonstreer op het YouTube kanaal van De Daver gezet.
Klik op de volgende link om het filmpje te bekijken: Filmpje Naald voor Elastiek

Rijgen op elastiek blijft populair, en zeker in de zomermaanden vliegt het elastiek de deur uit. Het was even uitverkocht maar is nu opnieuw binnen bij De Daver; Stretch Magic elastisch garen. We verkopen het in de diktes van 0,5mm en 0,8mm, en beide diktes zijn er in het transparant en het zwart.

Is er dan helemaal niets nieuws? Natuurlijk zijn er wel wat artikelen welke nieuw in de winkel en webwinkel te vinden zijn. Gelukkig staan alle nieuwe artikelen netjes bijeen zodat u gemakkelijk kan gaan zien wat wij gemist hebben. 

KR-183 Collier Graziella De Daver Creations / De Daver Hobby & Creative

Collier Graziella

Een gracieus, fijn, en goed te dragen licht in gewicht collier; dat is collier Graziella. Een nieuw ontwerp van Geralda welke speciaal voor De Daver maakte en beschreef. Het collier is geregen met Toho 11/0 rocailles in combinatie met Miyuki staafjes 6mm.
Het resultaat is een prachtig collier in de netting techniek welke voor een ieder te maken is. 
Het patroon is een stap voor stap beschrijving met daarbij tekeningen. 

Veel plezier met het rijgen van dit prachtige Collier!!

 

Alvast vooruit kijkend naar september, dan kunnen we u alvast laten weten dat de fysieke winkel dan 2 weken gesloten zal zijn wegens vakantie. De winkel is gesloten van 01 september t/m 10 september. De webwinkel zal gewoon doorgang blijven vinden, enkel kan er een lichte vertraging zijn in het verwerken van uw bestelling.

Wij wensen u een prachtige zomer met veel Creatief plezier toe!

Met creatieve groet,
“De Daver” Hobby & Creative

Wilt u de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Vul uw mail adres in onder ‘Nieuwsbrief” in de balk hieronder.